Stefan ‘dildo’ Postma op weg naar Ajax Cape

Stefan Postma, ja die ja van die dildo (zie eerdere berichten hieronder), gaat mogelijk in Zuid-Afrika aan de slag bij ons ‘eigen’ Ajax Capetown, zo meldt Voetbal International zojuist. Als Postma er in slaagt te overtuigen tijdens een oefenduel, dan kan hij in Kaapstad in principe aan de slag als eerste keeper van de Zuid-Afrikaanse tak van Ajax. De huidige doelman van The Urban Warriors, Sean Roberts, staat momenteel geblesseerd aan de kant en vervanger Andre Petim voldoet niet aan de verwachtingen.

De 32-jarige Postma zit al enige tijd zonder werkgever. De afgelopen seizoenshelft stond hij onder contract bij De Graafschap, waar hij als reservekeeper achter Erik Heijblok fungeerde. In Doetinchem liep zijn verbintenis per 1 januari 2009 af. In de Eredivisie kwam hij niet in actie, in het bekertoernooi tweemaal. Postma (32) keepte eerder onder meer voor FC Utrecht en Aston Villa.

Zie ook eerdere berichten:
28-10-2006: Sexy ADO-Doelman krijgt nu ook eigen computerspel!
19-10-2006: Thuisvideo: Postma (ADO) krijgt ‘m vol van achter

Related posts