Cvitanich niet op training, Sno wel

Darío Cvitanich ontbrak vanochtend op de door boze fans onderbroken training van Ajax. ‘Ik weet niet precies hoe lang hij is uitgeschakeld. Hij heeft last van zijn hamstring’, aldus Marco van Basten. Evander Sno was wel present. De middenvelder, die was teruggezet naar Jong Ajax, maakt weer deel uit van de A-selectie.

Sno had een betere dag gewenst om zijn rentree te maken. Hij was een voornaam mikpunt van de boze fans. Ismail Aissati was een deel van de training van de partij. De aan zijn volledige herstel werkende Utrechter deed mee aan de schietoefeningen en voegde zich daarna bij de andere spelers in de lappenmand, onder anderen Eyong Enoh en Daley Blind.

Op basis van de oefensessie is Van Basten niet van plan veel aan zijn opstelling te wijzigen. In vergelijking met het duel met Heracles Almelo keert de toen geschorste Thomas Vermaelen terug en vervangt Jeffrey Sarpong warschijnlijk Cvitanich. Sarpong wordt dan rechtsbuiten, Luis Suarez de centrale spits en Miralem Sulejmani linksbuiten. Dus de voorhoede zoals die de laatste 20 minuten speelde tegen Heracles en toen een 0-2 achterstand wist om te buigen.

Related posts