Bodul wacht geduldig op z’n debuut

Na een lange periode van niet voetballen is Darko Bodul weer helemaal klaar om in de tweede seizoenshelft te vlammen. Door de winterstop en een schorsing speelde de spits van Jong Ajax ruim zes weken niet. Sinds afgelopen maandag mag hij zijn talent weer bij Jong Ajax laten zien en dat met de aanvoerdersband om zijn arm. “Dat had ik echt niet verwacht”, vertelt een gelukkige Bodul tegenover Highlow.nl.

Een kleine twee maanden geleden kreeg Darko Bodul in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht een onterechte rode kaart (zie eerdere bericht). Ondanks dat de televisiebeelden uitwezen dat er weinig aan de hand was kreeg de aanvaller een schorsing van twee wedstrijden opgelegd. Hierdoor miste Bodul onder andere de topper tegen Jong Feyenoord afgelopen week.

Getergd
“We zijn wel in beroep gegaan tegen die rode kaart. Uiteindelijk kreeg ik toch twee wedstrijden schorsing. Het is ontzettend vervelend dat je dan een paar wedstrijden moet missen. Bovendien was het frustrerend om je ploeg dan te zien verliezen van Jong Feyenoord. Het enige wat je dan kan doen is wachten totdat je weer speelgerechtigd bent”, aldus Bodul die bij zijn rentree liet zien dat het met de scherpte wel goed zit. “Tegen Jong Willem II was ik getergd en maak ik twee mooie doelpunten. De vorm is er en ik blijf mijn best doen om die vast te houden.”

Darko Bodul werd afgelopen maandag beloond voor het goede spel wat hij het hele seizoen al laat zien. Captain Danilo moest geblesseerd het veld verlaten en droeg zijn band over aan Bodul. Het was… Lees verder op Highlow.nl

Related posts