Goossens: ‘Mijn doel: Over twee jaar terug naar Ajax’

John Goossens zegt opgelucht te zijn met zijn overstap naar NEC. “Ik ben er heel blij mee”, vertelt de linker vleugelspeler tegenover Highlow.nl. Goossens wilde graag bij Ajax slagen, en zou eerst verhuurd worden aan NEC. De Nijmegenaren hikte tegen de huurprijs en besloten hem alleen te willen kopen.

Goossens geeft aan dat er een clausule in zijn verbintenis is opgenomen die het mogelijk maakt om hem ten alle tijden voor een schappelijke prijs weer naar Ajax kan laten gaan. “En ik heb een clausule in het contract laten opnemen, dat ik altijd tussentijds terug kan naar Ajax! Ik ben er heel blij mee, heb mijn hart gevolgd en ga nu met een omweg naar het eerste van Ajax. Want dat is en blijft mijn doelstelling. Ik zie NEC dan ook niet als een stap terug, maar als een stap opzij”, aldus een tevreden Goossens.

Goossens laat in het interview duidelijk blijken dat hij snel terug wil keren bij Ajax. “Ajax blijft de top van Nederland en mijn grote droom blijft het eerste. Het is nu niet gelukt op de manier die ik voor ogen had, maar dat betekent niet dat het niet gaat lukken. Want ik ben ervan overtuigd dat ik met hard werken en veel investeren in mezelf, uiteindelijk toch in het Ajax-shirt terecht kom. Dus heb ik vanavond ook tegen Ajax gezegd: tot over twee jaar!”

Zie ook eerdere berichten:
02-02-2009: Ajax meldt officieel overgang van John Goossens naar NEC
01-02-2009: Niet Twente maar NEC haalt Goossens
29-01-2009: ‘Goossens tekent contract voor 3,5 jaar bij FC Twente’
27-01-2009: Been bekijkt Goossens bij duel Jong Ajax tegen AZ
26-01-2009: Nec heeft huurprijs Goossens in beraad
22-01-2009: NEC wil na Rommedahl ook John Goossens
16-01-2009: Niet Goossens maar Jongebloet op huurbasis naar Haarlem
10-01-2009: Haarlem rekent niet meer op komst John Goossens
30-12-2008: Haarlem wil John Goossens huren
11-10-2009: Goossens loopt enkelblessure op
26-09-2009: Goossens: Als ik geen kans in het eerste krijg, wil ik in de winterstop alsnog weg’
27-08-2009: Goossens drie wedstrijden langs de kant
12-08-2008: Manucharyan en Goossens waarschijnlijk verhuurd

Related posts