Enoh ook nog niet inzetbaar tegen Heracles

Eyong Enoh mist ook de thuiswedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo. De middenvelder uit Kameroen bleek maandag nog niet volledig hersteld van een blessure aan het bovenbeen. Hij trainde maandag net als de gekwetste Daley Blind nog niet met de spelersgroep.

Ook Thomas Vermaelen ontbreekt. De Belg kreeg afgelopen zaterdag tegen SC Heerenveen een rode kaart kreeg. Jan Vertonghen is wel weer beschikbaar. Hij keert terug van een schorsing. De kans is groot dat Rasmus Lindgren weer op de bank begint. Vurnon Anita oefende maandag met de basiself.

Ajax heeft de laatste twee wedstrijden in de competitie verloren. Daardoor is de achterstand op koploper AZ tot negen punten opgelopen. Heracles wacht daarentegen al vijf duels vergeefs op een zege. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt twintig punten.

Related posts