There are no ads, please add some


‘Nu zal ik de echte Miralem laten zien’

Net als Ajax heeft ook Miralem Sulejmani dit lopende seizoen de hooggespannen verwachtingen nog niet kunnen waarmaken. De aanvaller kwam afgelopen zomer voor dik zestien miljoen euro over van SC Heerenveen, maar heeft in de Amsterdam ArenA zijn vorm van de vorige voetbaljaargang nog niet laten zien.

“Maar daar zijn redenen voor”, verdedigt Sulejmani zich in De Telegraaf. “Ik kwam hier binnen, nadat ik een maand niet had gespeeld door knieproblemen en raakte snel geblesseerd aan mijn hamstring. Nu ben ik fit. Ik voel me goed, veel beter dan aan het begin van het seizoen. Nu zal ik de echte Miralem laten zien.”

Prijskaartje
Daarbij wordt hij niet gehinderd door het gigantische prijskaartje dat hij om zijn nek had hangen. “Als ik daaraan denk, gaat dat ten koste van mijn spel. Of ik nou zestien of twee miljoen kost, ik wil gewoon lekker voetballen.” Te beginnen tegen zijn oude club. “Het is voor mij een speciale wedstrijd, omdat ik bij Heerenveen nog veel vrienden heb. Maar dat telt niet. Ik hoop een belangrijk aandeel te hebben in onze overwinning, maar het belangrijkste is echter dát we winnen.”

Voor Sulejmani bestaat er geen enkele twijfel dat Ajax dat ook doet. “Heerenveen heeft vier wedstrijden op rij gewonnen, speelt goed countervoetbal, scoort makkelijk, maar krijgt ook een heleboel doelpunten tegen. Daar moeten we gebruik van maken.” Sulejmani kwam dit seizoen twaalf keer in het veld en maakte zes doelpunten.

Gerelateerde posts