Heitinga is gewend aan de druk en komt ook op voor Huntelaar

De vele kritiek die Johnny Heitinga over zich heen kreeg is weer even verdoezeld nadat de voormalige Ajacied vorige week scoorde. Daardoor is de rust terug gekeerd in huize Heitinga. “Ik ben dezelfde Heitinga als ik was. Ik heb wat pech gehad met mijn knieblessure, maar ik ben sterk. Ik zal altijd honderd procent geven en dat ga ik niet veranderen. Het doet me weinig als de pers kritisch over mij schrijft. Dat hoort bij het voetbal. Het deed me goed dat ik van de week scoorde tegen Malaga. Ik voel me goed en dat wil ik doorzetten. De druk is altijd groot van de fans, want wij hebben een goed team. Ik heb zeven jaar in het eerste van Ajax gespeeld en daar was óók druk. Ik ben daar gewend aan”, zo sprak de oud-Ajacied tegenover de Spaanse media.

Ook sprong Heitinga nog in de bres voor een speler van stadsrivaal Real Madrid. Het ging om voormalig clubgenoot Klaas-Jan Huntelaar: “Als je halverwege het seizoen aangetrokken wordt is het altijd lastig. Maar hij is een fantastische spits met een mooie toekomst voor zich”, aldus Heitinga.

Related posts