Ajax hofleverancier Oranje onder 18

Ajax is hofleverancier van Oranje onder-18. De selectie van coach Kees Zwamborn treedt op woensdag 11 februari in Berbourg aan tegen Luxemburg. Ricardo van Rhijn, Roly Bonevacia, Geoffrey Castillion en Florian Jozefzoon zijn de Ajacieden, feyenoord en SC Heerenveen worden beide door drie spelers vertegenwoordigd.

De volledige selectie van Oranje onder-18:
Ricardo van Rhijn, Roly Bonevacia, Geoffrey Castillion en Florian Jozefzoon (allen Ajax), Erik Schouten en Mitchell te Vrede (beiden AZ), Rajiv van la Parra (SM Caen), Tim Eekman, Jordy Clasie en Ricky van Haaren (allen Feyenoord), Ties Evers (De Graafschap), Jeffrey Gouweleeuw, Quenten Martinus en Jurjan Wouda (allen sc Heerenveen), Ymad Najah (PSV), Marten de Roon (Sparta Rotterdam), Fons Mulder (FC Utrecht) en Davy Pröpper (Vitesse / AGOVV).

Related posts