Rijkaard ziet psv halverwege het seizoen niet zitten

Op de korte termijn is Frank Rijkaard geen optie bij psv als opvolger voor de gister opgestapte Huub Stevens. Rijkaard, die eerder werkte voor het Nederlands elftal, Sparta en FC Barcelona, zou een voorstel pas volgend seizoen overwegen.

“Dat Frank bij psv aan de slag gaat is niet uitgesloten, maar ik acht de kans zeer onwaarschijnlijk”, vertelt Perry Overeem, de zaakwaarnemer van Frank Rijkaard, tegenover VI.nl. ‘Frank heeft heel duidelijk aangegeven dat hij niet halverwege een seizoen aan een nieuwe klus begint.’

Volgens Overeem heeft Rijkaard om die reden dit seizoen al meerdere clubs afgewezen: “Frank heeft vorige zomer na zijn vertrek bij Barcelona duidelijk aangegeven dat hij een jaar rust neemt. Daar houdt hij zich aan.”

Related posts