Jong feyenoord knikkert Jong Ajax uit bekertoernooi

Jong Ajax is uitgeschakeld in het bekertoernooi voor beloftenteams. In de Kuip werd met 2-0 verloren van Jong Feyenoord. Jong Feyenoord kwam in de eerste helft via Pattinama op een 1-0 voorsprong. In de slotfase besliste aanvaller Luis Pedro het duel definitief in rotterdms voordeel.

Toch waren er ook positieve puntjes te zien. Zo speelde Rodney Sneijder, het broertje van Wesley, voor het eerst mee met Jong Ajax. Ajax eindigde het duel met maar liefst zes A-junioren in het elftal.

Bij Ajax deden selectiespelers mee als Evander Sno, Kennedy en keeper Dennis Gentenaar. Sno werd door trainer Marco van Basten teruggezet naar de beloften omdat hij eerder gemaakte afspraken niet nakwam.

Opstelling Jong Ajax:
Dennis Gentenaar; Johan Kappelhof; Calvin Mac Intosch (64′ Rodney Sneijder), Timothy van der Meulen, Christian Supusepa; Evander Sno, Jordi Schell (46′ Marvin Zeegelaar), Danilo Sousa Campos; Kennedy, Edgar Manucharyan (46′ Geoffrey Castillion) en Javier Martina.

Related posts