Alderweireld mondeling akkoord met contract tot 2014

Ajax heeft met Toby Alderweireld (19) mondeling overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, zo meldt De Telegraaf vanochtend. De Belg tekent zodra de afspraken op papier zijn gezet een contract tot 2014

Alderweireld werd dit seizoen samen met Daley Blind door Van Basten overgeheveld naar de A-selectie en kende tegen NEC een sterke invalbeurt. “Toby heeft veel in zich om een heel goede verdediger te worden”, complimenteerde zijn trainer hem na dat duel. “Hij is snel, fysiek sterk, opbouwend goed en kan prima zijn man uitschakelen”, aldus Van Basten, die ook één minpuntje waarnam: “Het koppen kan nog beter.”

Zie ook eerdere bericht:
26-01-2009: Ajax laat Alderweireld niet naar NEC vertrekken
21-01-2009: Ajax eind januari in gesprek met Alderweireld
19-01-2009: Ajax wil Toby Alderweireld vastleggen tot medio 2013

Related posts