Aissati: ‘Dat ik nog niet van waarde kan zijn voor Ajax is klote’

Ismail Aissati is weliswaar sinds de zomer contractspeler van Ajax, zijn debuut in een officieel duel heeft hij nog steeds niet gemaakt. Een slepende knieblessure houdt hem aan de kant. Aissati uitte vandaag tegenover de NOS zijn frustraties: ‘Je wilt meteen van waarde kunnen zijn voor Ajax, maar dat is tot nu toe niet gebeurd; Klote! Ik dacht: na de operatie is de pijn in mijn knie weg, maar ik bleef gewoon dezelfde pijn houden. Toen werd ik helemaal gek,’.

Volgens de artsen zou het herstel tussen de vier en zes weken in beslag nemen. Nu, vierenhalve maand later, is Aissati eindelijk voorzichtig optimistisch. ‘Sinds vorige week train ik weer buiten en het gaat de goede kant op. Eerdere keren kreeg ik telkens een reactie. Nu al acht dagen niet terwijl ik toch pittig train. Dat is goed. Ik hou me eraan vast dat ik kan debuteren in de ArenA. Maar nee, een termijn stellen doe ik niet meer.’

Related posts