Supportersvereniging feyenoord verbaasd over ‘AH-kakkerlak’

De supportersvereniging van feyenoord wil weten waarom Albert Heijn in zijn verzamelalbum met voetbalplaatjes een insect heeft afgebeeld op de pagina van hun favoriete club, zo meldt Nu.nl. Het diertje lijkt sterk op een kakkerlak.

Klanten van Albert Heijn kunnen in het album de voetbalplaatjes plakken die de supermarktketen momenteel uitdeelt. Iedere club heeft een eigen pagina, die is opgemaakt als een jongenskamer waarin attributen liggen die refereren aan de club of de regio. Zo is bij Heerenveen een Friese koek te zien, en ligt bij Sparta een speelgoedzwaard – een verwijzing naar stadion Het Kasteel.

Frappant
Op de pagina van feyenoord is ondermeer een voetbal te zien, waar een klein plastic insect op zit. Joop Verschuuren van de supportersvereniging van de Rotterdamse club noemt dat ‘wel heel frappant’. Volgens hem rijst op z’n minst “het vermoeden van de associatie met een kakkerlak.”

Dus lands grootste kruidenier blijft op het kleine ongedierte letten! Gewoon bij Albert Heijn!

Related posts