Nec heeft huurprijs Goossens in beraad

John Goossens wil eigenlijk helemaal niet weg bij Ajax maar hij hoopt bij een andere club aan te kunnen tonen goed genoeg te zijn voor het eerste van Ajax.”Ik ben al van kleins af aan Ajacied. Ik wil zeker niet weg, maar het lijkt op dit moment het beste. Ik wil heel graag verhuurd worden, zodat ik Ajax kan laten zien dat ik het niveau aan kan. Ik krijg bij Ajax geen kans om het te laten zien. NEC is een subtopper met goed voetbal. Ik heb contact met ze gehad en ze gaven me een goed gevoel qua vertrouwen”, aldus Goossens tegenover Highlow.nl.

Of hij daadwerkelijk naar NEC kan, zal de komende dagen moeten blijken. De club heeft de door Ajax gevraagde huursom in beraad. Eerder wildde Ajax ook Toby Alderweireld huren maar Ajax ging daar niet op in. Dennis Rommedahl werd al wel verhuurd aan de Nijmegenaren die kennelijk graag bij Ajax in de uitverkoop shoppen.

Zie ook eerdere berichten:
22-01-2009: NEC wil na Rommedahl ook John Goossens
16-01-2009: Niet Goossens maar Jongebloet op huurbasis naar Haarlem
10-01-2009: Haarlem rekent niet meer op komst John Goossens
30-12-2008: Haarlem wil John Goossens huren
11-10-2009: Goossens loopt enkelblessure op
26-09-2009: Goossens: Als ik geen kans in het eerste krijg, wil ik in de winterstop alsnog weg’
27-08-2009: Goossens drie wedstrijden langs de kant
12-08-2008: Manucharyan en Goossens waarschijnlijk verhuurd

Related posts