Schilder start in de basis tegen FC Groningen

Robbert Schilder zal in de basis beginnen in het duel met FC Groningen. Door de schorsing van Dario Cvitanich is Marco van Basten genoodzaakt om enige verschuivingen aan te brengen in de basisopstelling.

Schilder zal beginnen als linkshalf. Hiermee lijkt Van Basten te verrassen omdat eerder werd gespeculeerd dat Urby Emanuelson zou terugkeren op de linkshalf positie en dat Leonardo de linksbuitenpositie zal innemen. Emanuelson zal dus Suarez in scoringskans zien moeten te brengen. De Uruguyaan neemt de positie van de geschorste Dario Cvitanich in. Op het verdedigende vlak zal Rob Wielaert de voorkeur krijgen boven Oleguer.

Opstelling Groningen:
Luciano; Hiariej, Sankoh, Granqvist, Stenman; Van de Laak, Lovre, Holla, Levchenko, Garcia, Berg.

Opstelling Ajax:
Stekelenburg; Van der Wiel, Wielaert, Vertonghen, Vermaelen; Gabri, De Jong, Schilder; Sulejmani, Suarez, Emanuelson

Related posts