Naast Enoh haken ook Lindgren en Silva af voor duel met Groningen

Ajax kan vandaag in het uitduel tegen FC Groningen naast Eyong Enoh ook niet beschikken over Rasmus Lindgren en Bruno Silva. De Zweed en de Uruguayaan missen de wedstrijd tegen hun oude club vanwege blessures.

Lindgren is nog altijd niet hersteld van een enkelblessure en Silva heeft last van zijn lies gekregen. Enoh zit niet bij de selectie vanwege een hamstringkwetsuur. Dario Cvitanich is geschorst. Jan Vertonghen, die vrijdag uit voorzorg nog niet buiten trainde vanwege een lichte liesblessure, is op tijd fit voor de confrontatie met de Groningers. Jeffrey Sarpong keert na langdurig blessureleed teru in de selectie.

De volledige selectie van Ajax voor het uitduel met FC Groningen (aanvang 14.30 uur) ziet er als volgt uit:
Maarten Stekelenburg, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Rob Wielaert, Gabri, Siem de Jong, Leonardo, Evander Sno, Jeffrey Sarpong, Robbert Schilder, Toby Alderweireld, Vurnon Anita en Oleguer

Related posts