Stanton Lewis geblesseerd geraakt tijdens Deense stage

Stanton Lewis is in Denemarken geblesseerd geraakt. Lewis, speler van Jong Ajax, is op proef bij FC Nordsjælland (zie eerdere bericht). Hij heeft een lichte blessure aan zijn enkel opgelopen, zo vertelt hij tegenover de fansite Ajax1. Lewis heeft het wel naar zijn zin in Denemarken, “Het is een aardige club, ze hebben een aardig team en ik hoop dat ik aan het spelen kom hier.”

“Op dit moment is de club in voorbereiding en trainen ze erg hard” aldus Stanton Lewis op de vraag of de trainingen zwaarder zijn dan bij Jong Ajax. De Zuid-Afrikaanse spits van Jong Ajax zou bij de Deense club de vervanger moeten worden van Nicklas Pedersen, die eerder deze maand naar FC Groningen verhuisde.

Staton Lewis staat nog voor anderhalf jaar onder contract in Amsterdam. De 21-jarige aanvaller maakte in 2006 de overstap van Ajax Cape Town naar Ajax. Hij wist daar tot nu toe niet echt door te breken. Hij zat zelfs nog geen enkele keer bij de selectie van het eerste elftal. Om ervaring op te doen, zou een verhuur of een verkoop tot de opties behoren.

Related posts