Panathinaikos legt bod neer bij Ajax op Leonardo

Panathinaikos heeft Leonardo nog niet uit het hoofd gezet. ,,De club heeft zich bij Ajax gemeld”, bevestigt manager technische zaken Danny Blind vandaag in De Telegraaf. ,,We wachten nu tot Panathinaikos een bod doet. Maar in principe zijn we niet van plan hem te laten gaan, dus moet het wel een heel behoorlijk bedrag zijn.” In de Griekse media circuleert een som van rond de miljoen euro. ,,Daar wil ik eigenlijk niet op ingaan, want er is zoals gezegd niets neergelegd. Maar een miljoen is niet genoeg”, aldus Blind.

Marco van Basten liet onlangs weten dat Leonardo niet mag vertrekken in de winterstop, ondanks interesse onder meer ook uit Turkije (zie bericht). Toch zal Ajax een afweging moeten maken of het nu nog een transferbedrag wil opstrijken of dat het Leonardo aan het eind van het seizoen voor niets de ArenA uit laat lopen. Het contract van de Braziliaan loopt namelijk aan het eind van dit seizoen af en Ajax is tot op heden zelf te laks geweest hem een nieuwe aanbieding voor te leggen.

Related posts