Ook Valencia toont belangstelling voor Suarez

Zelf droomt Luis Suárez van FC Barcelona en Real Madrid, maar er is nog een ploeg die hem volgt. De Ajacied wordt in verband gebracht met Valencia. De Uruguayaanse vleugelaanvaller weet echter niet of hij volgend seizoen al in Spanje te bewonderen is. ‘Dat is voetbal, heel onzeker. Het liefst zou ik eerst met Ajax kampioen willen worden’.

De woorden die Marco van Basten sprak, ‘Het is een uitdaging om met deze spelersgroep kampioen te worden, maar een nog grotere uitdaging is het bijeen houden van deze groep’, lijkt met de dag serieuzer genomen te moeten worden. De goedgaans goed geinformeerde Spaanse sportkrant AS weet te melden dat Luis Suarez in verband wordt gebracht met Valencia. Ook de twee andere topclubs, Real en Barcelona, zouden een komst van de Uruguyaan wel zien zitten.

Real Madrid schijnt Suarez nog niet op het lijstje te hebben staan maar aangezien er in Madrid binnenkort presidentsverkiezingen op het programma staan, lijkt Suarez een gewild object waarmee de kandidaten stemmen hopen te winnen. Ook Suarez zelf maakt er geen geheim van om ooit eens te kunnen schitteren in de Primera Division. ‘Ik weet niet of ik volgend jaar nog in Amsterdam speel. ‘Ik droom er wel van om bij een grote club in Spanje te spelen net als Klaas’. Laten we hopen dat Marco met bovenstaande woorden dit keer wel doordringt tot Luis.

zie eerder berichten:
19-01-09: Suárez wil blijven voor de fans maar hoopt ook op avontuur bij Barça of Real
19-01-09: ‘Belangstelling voor Suarez neemt snel toe’

Related posts