Atlético wèl lovend over Heitinga

Spaanse media beweren dat John Heitinga tot de elf slechtste spelers van de Primera División behoort (zie eerdere bericht). Zijn huidige Atlético-trainer Javier Aguirre is echter lyrisch over de voormalige Ajacied: “Als iedereen dezelfde inzet als John vertoont, kunnen we kampioen worden”, zo zegt Aguirre tegenover highlow.nl.

Dit moet hem sterken, zeker nu de Spaanse media het volgende over hem zegt: “John Heitinga bleek een fiasco. Tussen alle vrije trappen en strafschoppen die hij veroorzaakt, vragen de aanhangers zich af of het misschien zijn broer is die bij Atlético speelt.”

Zondag 28 december 2008 was een koude zondagmiddag in de Amsterdam ArenA, maar tevens ook hartverwarmend. Het mooie afscheid van Klaas Jan Huntelaar droeg hier aan bij, maar ook het bezoek van Heitinga die tussen de fans plaats nam (zie fotoverslag). Zijn even plotselinge als korte bezoekjes aan de F-Side en Vak410 maakten nog maar eens duidelijk wat voor een clubicoon hij is. Diezelfde zondagmiddag zat hij alweer in het vliegtuig naar Spanje, omdat hij op tijd moest zijn voor de volgende training. Hulde!

Related posts