‘Serviër Dušan Tadic in beeld bij Ajax’

Als we de Servische media mogen geloven volgt Ajax de Serviër Dušan Tadic. De 21-jarige vleugelaanvaller speelt bij Vojvodina Sad uit Belgrado. Ajax zou inmiddels een bod hebben uitgebracht op de jonge Serviër.

De huidige club van Tadic,Vojvodina Sad,heeft te kennen gegeven dat Tadic niet te koop is, maar geeft wel aan dat het bij een goed bod een transfer in beraad zal nemen. Tadic zelf laat hierover weten,’Ajax is een grote club en een aanbod is moeilijk om te weigeren, maar wel onder voorwaarden dat de condities goed zijn voor de club en voor mij’, zo verteld hij tegenover de Servische websites Mondo en Novosti. Ajax zou volgens Servische bronnen eergisteren een bod hebben uitgebracht van 2,6 miljoen euro op Dušan Tadic, maar dat is afgewezen door de directeur van Novi Sad. Tadic is meer waard dan 3 Miljoen aldus de preses van de club uit Servië.

Related posts