Stekelenburg vond actie Zomer, die vreemd genoeg niet op tv was, niet bewust

Maarten Stekelenburg kreeg in de competitiewedstrijd tegen NEC een voet van Ramon Zomer tegen zijn hoofd. Vreemd genoeg was het incident gisteravond niet terug te zien in de samenvatting van Studio Sport?! De 26-jarige doelman moest worden behandeld en ondanks dat Kenneth Vermeer al druk bezig was met de warming-up kon de doelman van Ajax en Oranje weer snel terug in de wedstrijd.

Stekelenburg gaf tegenover Ajax TV aan niet het idee te hebben dat Zomer hem bewust raakte: ‘Wij deden de buitenspelval en op dat moment valt die bal ertussen en ging ik ervoor. Ik kreeg een schop tegen mijn hoofd, maar volgens mij was het niet bewust’, aldus Stekelenburg.


Het incident in beeld: Zomer plant zijn schoen vol in het gezicht van Stekelenburg.
Foto: Pro Shots


Stekelenburg heeft een tevreden gevoel overgehouden aan zijn rentree. ‘Het was even wennen. Ik ben er drie maanden uitgeweest en dit was gelijk een lastige wedstrijd, want ik denk niet dat veel ploegen uit bij NEC gaan winnen. In dat opzicht hebben we een prima resultaat behaald vandaag.’

Related posts