Twente-fans jammeren middels spandoek over vertrek Wielaert

FC Twente won gisteravond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Twente moest het doen zonder Robbie Wielaert. De aanvoerder van de tukkers verhuisde in de winterstop naar Ajax. Daarnaast probeerde Ajax ook Eljero Elia naar Amsterdam te halen. Supporters van Twente maakten hun frustratie van het gebeuren duidelijk met een spandoek: “Ajax boet voor je falen, stop met het halen van spelers bij je rivalen”.

Bij Twente deed overigens wel Wielaerts vervanger direct mee vanaf de aftrap: Peter Wisgerhof werd weggeplukt bij NEC. Zouden de fans in Nijmegen vandaag net zo’n spandoek neerhangen? Misschien moeten wij maar eens afreizen naar Madrid want daar loopt zowat een heel Ajax-elftal rond inmiddels! Niet jammeren tukkertjes; Welkom in de voetbalwereld!

Related posts