‘Espanyol klopte tevergeefs aan bij Gabri’

Espanyol heeft onlangs bij Gabri geïnformeerd of hij geïnteresseerd was in een tijdelijke overgang, zo schrijft de Spaanse sportkrant Sport vandaag. De middenvelder van Ajax zag naar verluidt niets in een terugkeer tot komende zomer naar Barcelona en bedankte Los Periquitos afgelopen week voor de getoonde interesse.

De gedane moeite van de tweede club uit Barcelona is volgens Sport typerend voor de wanhoop binnen de club. Geen enkele selectiespeler mag meer verdienen dan clubicoon en aanvoerder Raúl Tamudo, maar ondanks het veel hogere salaris van Gabri klopte de nummer achttien van de Primera División toch bij de Spanjaard aan.

Mede door blessureleed speelde Gabri (29) dit seizoen maar dertien officiële duels, waarvan tien in de Eredivisie. Coach Marco van Basten koos eerder dit seizoen echter ook voor andere opties op het middenveld. Volgens de voormalig bondscoach waren dit simpelweg ’tactische overwegingen’. Desondanks gaf de voormalig speler van Barcelona toentertijd aan dat hij bepaald niet gelukkig was met zijn reserverol.

Bron: Partnersite Voetbalzone.nl

Related posts