Lindgren haakt opnieuw af met enkelblessure

Rasmus Lindgren moet het duel met NEC aan zich voorbij laten gaan. De Zweed die net hersteld was van een enkelblessure, liep zaterdagmorgen tijdens de training opnieuw een enkelkwetsuur op.

De ernst van de blessure is nog niet bekend maar dit is opnieuw een tegenvaller voor Marco van Basten. Ook de verdedigers Vermaelen en Oleguer zijn al afgevallen met blessures. Robbie Wielaert zit voor het eerst in de selectie van de Ajax. Toby Alderweireld en Evander Sno zijn er zondag in Nijmegen eveneens bij.

De selectie voor het duel tegen NEC:
Maarten Stekelenburg, Bruno Silva, Jan Vertonghen, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Rob Wielaert, Gabri, Dario Cvitanich, Eyong Enoh, Siem de Jong, Leonardo, Evander Sno, Jeffrey Sarpong, Robbert Schilder, Toby Alderweireld.

Related posts