Manchester City legt bod neer bij HSV voor ex-Ajacied Nigel de Jong’

Manchester City geldt officieus als rijkste club ter wereld sinds de Abu Dhabi United Group in augustus de Engelse club overnam. De Arabieren willen van City de beste ploeg ter wereld maken en de exorbitant rijke eigenaren kondigden aan hun portemonnee te trekken.

Hamburger SV heeft vrijdag een officieel bod van City op ex-Ajacied Nigel de Jong ontvangen. Dietmar Beiersdorfer, technisch directeur van HSV, laat weten het te bestuderen. ‘City heeft contact met ons opgenomen’, zegt Beiersdorfer in Kicker. ‘De club heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in Nigel en meteen een aanbieding neergelegd.’

HSV heeft De Jong op de hoogte gesteld van de interesse. ‘Het aanbod zal ik inzien en bekijken wat het beste voor me is’, aldus de middenvelder. ‘We hebben nog twee weken de tijd, laten we eens kijken wat er gebeurt.’ Welk bedrag The Citizens geboden hebben op De Jong is niet bekend. Kicker speculeert over een bod van vijftien miljoen euro.

Kaka geen 100 maar 130 miljoen
Verder blijft de interesse van Man City in Kaká de tabloids bezig houden. Donderdag werd bekend dat AC Milan een aanbod in overweging heeft genomen en dat The Citizens mogen onderhandelen met de Braziliaan. Volgens de Daily Telegraph heeft de club uit Milaan niet het bod van honderd miljoen euro geaccepteerd, maar een verhoogd bod van liefst 130 miljoen euro…

Related posts