NEC zondag zonder de naar Twente vertrokken Wielaert-vervanger Wisgerhof

NEC moet het zondag tegen Ajax doen zonder Peter Wisgerhof. De aanvoerder van de Nijmegenaren ondertekende woensdag een contract voor 3,5 jaar bij FC Twente waar hij de opvolger moet worden van de naar Ajax vertrokken Rob Wielaert. De 29-jarige verdediger vertrekt voor 750.000 euro naar Enschede en tekende voor drie jaar.

Overigens is de kans groot dat Rob Wielaert zondag zijn debuut al maakt tegen NEC doordat enkele andere verdedigers nog herstellende zijn van diverse blessures opgelopen tijdens het trainingskamp in Portugal. Gregory van der Wiel (enkel), Jan Vertonghen (middenvoetsbeentje) en Thomas Vermaelen (achillespees) zijn allemaal twijfelachtig voor zondag. het drietal trainde vandaag los van de groep.

Wielaert (nog) geen aanvoerder
Volgens Van Basten is hij niet van plan om Wielaert direct tot aanvoerder te bombarderen: ‘Dat lijkt me een beetje snel’, aldus Van Basten die zegt de komende dagen af te wachten hoe de blessures herstellen alvorens hij zijn basisopstelling voor zondag bepaald.

Related posts