Munsterman: ‘Ik ging overstag door vader Wielaert’

Volgens FC Twente voorzitter Munsterman is hij overstag gegaan om de transfer van Robbie Wielaert toch door te laten gaan door een bezoek van de vader van Wielaert, scout van FC Twente, zo meldt De Telegraaf vanochtend. “Hij deed in een gesprek van tweeënhalf uur een dringend beroep op mij om Rob naar Ajax te laten gaan. FC Twente had in de zomer al ‘nee’ gezegd en dit was voor Wielaert junior een droom, zei zijn vader. Hij heeft de deal gered. Ik heb ingestemd, omdat de zaak onhoudbaar was geworden. Wij hebben niets aan een hevig teleurgestelde aanvoerder.”

Wij hebben zo onze bedenkingen bij het sentimele verhaal van Munsterman (zie eerdere bericht). Danny Blind liet gisteren ook weten het vreemd te vinden dat de transfer zo lang duurde omdat het duidelijk leek wat de afkoopsom was en Ajax die wilde betalen. Uiteindelijk heeft Ajax dan ook precies dat bedrag betaald. Munsterman hield altijd vol dat er geen nieuwe verbintenis was met Wielaert.

Related posts