NEC meldt zich officieel voor Rommedahl

Dennis Rommedahl mag zich verheugen met de belangstelling van NEC. De Nijmegenaren hebben zich bij Ajax officieel gemeld voor de aanvaller. Dat zegt technisch directeur Danny Blind in De Telegraaf. Volgens Blind is er voorlopig nog geen sprake van een akkoord. “Onze voorkeur gaat uit naar verkoop. Lukt dat niet, dan is verhuur een optie. Voor een bepaalde som, en niet die NEC nu wil betalen”, aldus de technisch manager van Ajax.

Zie ook eerdere berichten:
12-01-2009: ‘NEC aast op Rommedahl’
09-01-2009: Lerby: ‘Rommedahl wil het liefst in Nederland blijven’
07-01-2009: Blind: ‘Twee clubs hebben zich gemeld voor Rommedahl die net als Bakircioglu weg mag’
20-12-2008: ‘Flinke belangstelling voor Rommedahl: Drie Franse en diverse Engelse clubs’

Related posts