Vermeer en Ajax pas na het seizoen om tafel

Ajax wil het contract van Kenneth Vermeer graag voortijdig verlengen. De 23-jarige doelman heeft een verbintenis tot medio 2010. Maar de Jong Oranje-klant houdt zelf de boot af. ‘We hebben afgesproken om pas na het seizoen te gaan evalueren’.

Vermeer wil zich voorlopig volledig op Ajax richten. ‘Dan wil ik niet tussendoor over contracten praten’, vertelt hij tegenover Sportweek. Vermeer zal zondag in Nijmegen tegen NEC waarschijnlijk weer op dereservebank moeten plaatsnemen.

Maarten Stekelenburg is weer fit en maakte afgelopen weekend tegen VfB Stuttgart weer zijn rentree. ‘Ik ga ervan uit dat ik speel’, reageerde Stekelenburg tegenover het weekblad.

Vermeer is tevreden over het huidige seizoen tot zover. ‘Ik begon als derde doelman, maar heb al veel wedstrijden kunnen spelen. Dat is mooi. Dat ik nu dicht tegen de basis aan zit, zie ik als een compliment’.

Related posts