Van Basten schat Van der Wiel hoger in dan psv-er Marcellis

In een interview met Sportweek heeft Ajax-trainer Marco van Basten te kennen gegeven dat hij Gregory van der Wiel in potentie beter acht dan PSV-verdediger Dirk Marcellis. ‘Hij heeft alles in huis om snel international te worden,’ prees de geboren Utrechter zijn pupil.

Van Basten zegt ervan op te kijken dat niet Van der Wiel, maar Marcellis al meermalen het Oranje-shirt droeg. ‘Ik heb tegen hem gezegd: Jij bent sneller dan Marcellis, kunt beter koppen dan Marcellis, hebt een betere pass dan Marcellis dus dan is het eigenlijk gek dat Marcellis in Oranje staat en jij niet. Ik vind Marcellis een goede verdediger hoor, hij maakt weinig fouten. Maar ik denk dat de potentie van Gregory groter is’, besloot de ex-bondscoach.

Related posts