‘NEC aast op Rommedahl’

NEC hoopt de tweede seizoenshelft te beschikken over de bij Ajax overbodige Dennis Rommedahl. De Deense aanvaller staat bovenaan het prioriteitenlijstje van de ploeg uit Nijmegen, meldt De Gelderlander.

De rechterspits komt niet meer in de plannen voor van Marco van Basten. Eerder liet Soren Lerby; de zaakwaarnemer van de Deen, al weten dat zijn pupil graag zijn carrière voort wil zetten in Nederland (zie eerdere berichten hieronder).

Mario Been hoopt voor de transferdeadline van 1 februari een speler aan zijn selectie toe te voegen. De Gelderlander meldt dat de naam van de dertigjarige Rommedahl veelvuldig te horen was in het fluistercircuit in het trainingskamp van de Nijmegenaren in Marbella.

Zie ook eerdere berichten:
09-01-2009: Lerby: ‘Rommedahl wil het liefst in Nederland blijven’
07-01-2009: Blind: ‘Twee clubs hebben zich gemeld voor Rommedahl die net als Bakircioglu weg mag’
20-12-2008: ‘Flinke belangstelling voor Rommedahl: Drie Franse en diverse Engelse clubs’

Related posts