Blind: ‘Voorkeur voor Elia boven De Mul’

‘De naam van Tom de Mul is onlangs nog gevallen bij Ajax’, zegt Danny Blind in Het Parool van vandaag. De rechterspits verpietert momenteel op de reservebank van Sevilla en overweegt een vertrek uit Spanje. Volgens de technisch manager heeft Ajax echter wel de voorkeur voor Elia.

Van Basten wil zijn selectie graag in de winterstop versterken met een vleugelaanvaller. Blind: ‘We hebben aan De Mul gedacht, maar uiteindelijk besloten om onze zinnen te zetten op Elia van FC Twente’.

Het is niet duidelijk of Ajax, nu Elia een lastige zaak blijkt te zijn, weer voor De Mul gaat kiezen. Blind liet enkele dagen geleden weten een transfer van Elia in de winterstop uit het hoofd te hebben gezet. Als Ajax interesse heeft in De Mul, dan moeten de Amsterdammers snel handelen. De rechtsbuiten staat momenteel op het punt om een contract op huurbasis bij Racing Genk te tekenen.

Related posts