Sparta blijft hoop houden op Gentenaar

Sparta-coach Foeke Booy hoopt nog altijd dat hij Dennis Gentenaar binnenkort mag verwelkomen als nieuwe doelman. De derde keeper van Ajax moet bij de Rotterdammers het gemis van Harald Wapenaar op gaan vangen, maar vooralsnog weigert Ajax mee te werken aan de overgang.

RTV Rijnmond meldt zondag dat Booy ondanks de negatieve berichtgeving uit Amsterdam weigert de optie te laten varen. De geboren Fries sprak al eerder met de 33-jarige Nijmegenaar, die de afgelopen 2,5 jaar in de hoofdstad met name veroordeeld was tot het warm houden van de reservebank.

Ajax wil echter eerst een nieuwe derde keeper vinden. De jeugdige Sergio Padt, die de afgelopen week mee was op trainingskamp naar Portugal, zou die rol in kunnen vullen, maar het is nog onduidelijk of coach Marco van Basten hem al ver genoeg acht in zijn ontwikkeling. Mocht dat niet zo zijn, dan zal Gentenaar voorlopig moeten blijven. De Belg Peter Mollez van KV Kortrijk geldt als alternatief voor de Kasteelclub.

Related posts