Tussenstand: Ajax-Stuttgart: 1-3

Zoals bekend speelt Ajax vanmiddag de oefenwedstrijd in Portugal tegen VFB Stuttgart. De wedstrijd is om 16.00 uur van start gegaan. Voor zover bekend zijn er momenteel geen live-streams beschikbaar. Mocht jij er een weten plaats hem dan in het gastenboek.

Bij Ajax speelde Luis Suarez met de aanvoerdersband en hadden verder onder andere Kenneth Vermeer en Toby Alderweireld een basisplaats, zo meldt Ajax.nl. In de 21ste minuut schoot Martin Lanig zijn ploeg naar een voorsprong, maar een minuut later trok Ajax de stand gelijk toen een schot van Dario Cvitanich via Luis Suarez binnen ging, 1-1. Schieber zorgde in de 29ste minuut voor de 1-2 en vijf minuten voor rust schoot Thomas Hitzlsperger Stuttgart naar 1-3.

Tussenstand: 1-1
19′ 0-1
20′ 1-1
27′ 1-2
39′ 1-3

Opstelling Ajax:
Vermeer, Silva, Olegeur, Aldeirwereld, Schilder; Gabri, Enoh, Sulejmani; Suarez, Cvitanich, Emanuelson.

Related posts