Portugees Felipe scheids bij oefenpot morgen tegen Stuttgart

De Portugese scheidsrechter Paolo Felipe is morgenmiddag de scheidsrechter tijdens de oefenwedstrijd Ajax – VfB Stuttgart. De oefenwedstrijd in Estádio da Nora in Ferreiras begint om 16.00 uur Nederlandse tijd. De laatste wedstrijd die Ajax onder leiding van een Portugese leidsman speelde, was in het seizoen 2006-2007. Destijds verloor Ajax van Werder Bremen in het UEFA Cuptoernooi met 3-0 in het Weser Stadion.

Tijdens de winterstop van vorig seizoen oefenden Ajax en VfB Stuttgart overigens ook tegen elkaar. In Dubai wonnen de Duitsers met 1-0 dankzij een treffer van Alexander Farnerud.

Wij zullen overigens op deze site, indien die er is, de livestream vermelden. Mocht je er zelf een gevonden hebben dan kun je dit melden in het gastenboek.

Related posts