Voorverkoop Ajax – feyenoord zaterdag van start

Voor diegene die geen seizoenkaart hebben wordt het aanstaande zaterdagochtend weer dringen voor de voorverkooppunten van Ticketbox. Om exact 9:00 uur start dan de voorverkoop namelijk voor de klassieker Ajax-feyenoord die op 15 februari gespeeld gaat worden (aanvang 12:30uur). Hoewel allang geen sprake meer is van een echte topper (met feyenoord op een schamele 12e plaats) blijven de wedstrijden tegen onze vrinden uit rotterdam zuid toch altijd zeer speciaal. Voor sommige fans is het seizoen al geslaagd als er weer van feyenoord gewonnen is!

O ja; het is ook mogelijk om kaarten online te kopen maar gezien de problemen in het verleden lijkt de beste kans nog altijd de lokale Primera-sigarenboer!

Kijk hier voor meer info over de kaartverkoop

Related posts