Real stapt naar CAS om zowel Huntelaar als Diarra in te mogen schrijven voor CL

Real Madrid stapt naar het internationale sporttribunaal CAS als de UEFA verbiedt om zowel Klaas-Jan Huntelaar als Lassana Diarra in te schrijven voor de tweede fase van de Champions League. Dat is de uitkomst van een vergadering van de directie van De Koninklijke.

UEFA-regels schrijven voor dat slechts één van de nieuwelingen op de lijst eerder in het seizoen in de UEFA Cup mag zijn uitgekomen. Real betwist dit en diende al een lijvig dossier in bij de beroepscommissie van de Europese voetbalunie. Stelt de beroepscommissie de UEFA in het gelijk, dan probeert Real via het CAS haar gelijk te halen.

In de tweede ronde van de Champions League speelt Real eind februari en begin maart tegen Liverpool.

Related posts