Padt wellicht optie om vacante functie van derde doelman in te vullen

Gisteren werd bekend dat Dennis Gentenaar alsnog mag vertrekken mits Ajax er in slaagt een andere drede doelman te vinden. Volgens Danny Blind bekijkt Ajax ook de mogelijkheid of Sergio Padt goed genoeg is voor die vacante positie van derde doelman, zo laat hij weten in De Gelderlander. Blind: ”Wellicht dat Dennis alsnog weg kan. Dat zou kunnen als wij deze maand een andere goede derde keeper kunnen halen, of als blijkt dat Padt er klaar voor is. Maar we willen het even rustig aankijken.”

Gentenaar kreeg eerder te horen dat hij mocht vertrekken maar door het plotselinge vertrek van Hans Vonk naar SC Heerenveen wil Ajax Gentenaar nu pas laten gaan als het een geschikte derde doelman gevonden heeft.

Gentenaar is niet meegereisd met de Ajax-selectie voor het trainingskamp in de Algarve, daar hij in Amsterdam aan het herstel van een lichte spierblessure werkt. Padt is wel mee naar Portugal en kan zich daar bewijzen om de vacante positie in te vullen.

Related posts