Luis Suarez; ‘Ik kan nog bepalender zijn voor Ajax’

Luis Suarez maakt een uitstekend seizoen door bij Ajax. Dat er ondanks het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar geen crisis is uitgebroken bij Ajax, is voor een groot deel te danken aan de grillige buitenspeler. Vanuit Portugal laat Suarez weten dat hij nog genoeg wensen heeft bij Ajax.

Suarez is bij ongeveer de helft van de 41 competitiegoals van Ajax betrokken geweest. Toch is de Uruguyaan niet helemaal tevreden. ‘Ik mag dan wel tot nu toe het meest productiefste seizoen uit mijn loopbaan beleven maar als ik zelf terugkijk op de uitwedstrijden tegen AZ en HSV dan vind ik dat ik daarin bepalender had kunnen en moeten zijn’.

Suarez is het in Uruguay ooit gelukt om in vijftien opeenvolgende wedstrijden te scoren. Of hij dat bij Ajax ook gaat redden laat Luis weten, ‘Dat weet ik niet, het voornaamste doel is dat wij kampioen worden en met hoeveel goals ik daaraan een bijdrage kan leveren komt op de tweede plaats. Uiterraard heb ik wel een getal in mijn hoofd maar dat hou ik voor mijzelf. Als je eenmaal een getal roept en je haalt dat toch niet dan rekenen mensen je daar toch op af. Dat gaat mij niet gebeuren’.

Bron: Sportweek.nl

Related posts