Huntelaar: ‘feyenoord-verhaal is onzin’

Klaas-Jan Huntelaar zegt met verbazing kennis genomen te hebben van de uitspraken van Chris Woerts in Voetbal International (zie eerdere bericht). Die beweerde dat de spits in zijn Heerenveen-tijd feyenoord boven Ajax had verkozen. Het gebrek aan geld gooide volgens Woerts echter roet in het eten. “Ik las het en het is grote onzin wat Woerts beweert”, zegt Huntelaar, inmiddels spits van Real Madrid, in het Algemeen Dagblad. Volgens Huntelaar was hij zelf niet ingegaan op de interesse.

“Ik heb nota bene zélf toenmalig feyenoord-trainer Erwin Koeman gebeld dat ik niet op hun interesse in zou gaan”, zegt hij. “Ondanks dat ik met Koeman een goede band had vanuit onze gezamenlijke PSV-tijd. Ik heb destijds met alle clubs gesproken die interesse toonden, maar ik wist al snel dat ik naar Ajax wilde”, aldus Huntelaar.

Related posts