De allerbeste wensen van Bobby Haarms

Bobby Haarms laat vanuit het VU ziekenhuis weten dat hij alle Ajax-supporters het allerbeste voor 2009 wenst. De Ajacied zal binnenkort verhuizen naar het Menno Simons verpleeghuis.

Op de website ‘Highlow’.nl wenst Bobby Haarms alle Ajacieden het allerbeste voor het nieuwe jaar. Haarms ontvangt dagelijks nog veel kaarten en e-mails en is daar erg dankbaar voor. Naar omstandigheden gaat het redelijk met de oud-hersteltrainer die zijn kamer steeds voller ziet worden met kaarten en foto’s uit heden en verleden. Al deze spullen zullen binnenkort mee verhuizen met Haarms naar het Menno Simons Huis dat onlangs tot beste verzorgingshuis van Nederland is gekozen.

Ook is Haarms zo af en toe nog te vinden in de nabijheid van de Amsterdam Arena. Henk Voors, voormalig voorzitter van de supportersclub, neemt Bobby dan mee naar De Toekomst of de Arena. Bobby’s liefde voor Ajax is ondoorgrondbaar en ondanks dat zijn gezondheid hem steeds meer in de steek laat, houd Haarms goed in de gaten wat er allemaal bij zijn club gebeurt. Bobby, ook wij wensen jou een goed jaar en hopen dat je nog lang mag genieten van ons aller Ajax.

Related posts