Dankwoord familie Sjakie Wolfs

De nabestaanden van de in november overleden Sjakie Wolfs willen alle Ajax-supporters bedanken voor de steun de afgelopen periode. ,,Namens de nabestaanden van Sjakie, waaronder zijn zus en zwager, willen we via deze weg alle Ajacieden hartelijk bedanken voor alles wat er voor Sjakie gedaan is. In de laatste jaren van zijn leven werd hij door enkele Ajacieden opgezocht in het verpleeghuis, meegenomen naar Ajax en is er een steunactie met kaarten gehouden voor hem.”

,,De sfeeracties en herdenking in het stadion tijdens Ajax – PSV, de rouwadvertenties, het vuurwerk, de speeches, de vele bloemen, de massale opkomst tijdens de begrafenis en de vele woorden van medeleven zijn door de familie als zeer indrukwekkend ervaren. Daarvoor allemaal hartelijk dank!”

Familie en nabestaanden van Sjakie Wolfs

UPDATE:
Onderstaande mail ontvingen wij van de zus van Sjakie:
“De nabestaanden van Sjakie, waaronder zijn zus A.Wolfs en zijn zwager, willen via deze weg alle Ajacieden hartelijk bedanken voor alles wat er voor Sjakie gedaan is.
In de laatste jaren van zijn leven werd hij door enkele Ajacieden opgezocht in het verpleeghuis, meegenomen naar Ajax en is er een steunactie met kaarten voor hem gehouden.
De sfeeracties en herdenking in het stadion bij Ajax-psv, de rouwadvertenties, het vuurwerk, de speeches, de vele bloemen, de massale opkomst tijdens de begrafenis en de vele woorden van medeleven zijn door de familie als zeer indrukwekkend ervaren. Daarvoor allemaal hartelijk bedankt!”


Onlangs stuurde ook Peter Wolfs names de familie al een ingezonden dankbrief (zie bericht).

Related posts