Padt mee naar Portugal; Gentenaar niet

Marco van Basten heeft 23 spelers geselecteerd voor het trainingskamp in het Portugese Ferreiras. Onder de geselecteerden is ook Sergio Padt. De doelman van Jong Ajax vervangt de geblesseerde Dennis Gentenaar. Aissati heeft nog te veel last van zijn knie en zet zijn revalidatie voort in Amsterdam.

Naast Padt is ook Maarten Stekelenburg van de partij in Portugal. De keeper kampte de voorbije maanden met een schouderblessure, maar heeft inmiddels alweer wat trainingsarbeid kunnen verrichten. Ismaïl Aissati blijft wel achter in Nederland, hij is nog herstellende van zijn knieoperatie.

De voltallige selectie voor het trainingskamp in Ferreiras inclusief het oefenduel van zaterdag tegen VfB Stuttgart is als volgt:
Kenneth Vermeer, Maarten Stekelenburg, Sergio Padt, Bruno Silva, Oleguer, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Rasmus Lindgren, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Gabri, Jeffrey Sarpong, Dario Cvitanich, Leonardo, Eyong Enoh, Siem de Jong, Evander Sno, Vurnon Anita, Robbert Schilder, Toby Alderweireld, Daley Blind.

Related posts