Huntelaar en Ramos kijken tevreden terug op debuut

Juande Ramos was zondag na de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Villarreal tevreden over de inbreng van Klaas-Jan Huntelaar en Lassana Diarra. De hoofdtrainer van Real Madrid vond dat de debutanten hun werk goed hadden gedaan en legde uit dat beiden na rust werden gewisseld omdat ze moegestreden waren.

“Ze hadden al een tijdje niet gespeeld. Klaas-Jan had de 2-0 kunnen maken”, doelde Ramos op de kans die de spits voor rust kreeg. “Maar de keeper van Villarreal reageerde attent.” Huntelaar nam een voorzet van Sergio Ramos met de borst aan en leek de voorsprong te verdubbelen. Diego López voorkwam echter een tweede treffer.

Huntelaar keek tevreden terug op zijn debuut in het maagdelijke wit. “Het is erg jammer dat ik niet heb gescoord, maar het belangrijkste is dat we gewonnen hebben. Het maken van doelpunten is voor een aanvaller erg belangrijk, maar nu is het eindresultaat belangrijker. Mijn doelpunten komen heus nog wel.”

Ramos maakt zich niet druk over de kwestie wie van de twee moet worden ingeschreven voor de Champions League. Omdat zowel Huntelaar (Ajax) als Diarra (Portsmouth) dit seizoen al uitkwamen in de UEFA Cup, mag slechts een van beiden spelen in de Champions League. Er wordt inmiddels druk gespeculeerd over wie het gaat worden.

“Dat is een zaak die door de pers is gecreëerd”, zei Ramos zondag. “Deze spelers zijn totaal niet te vergelijken. Ze spelen op verschillende posities. Ik zal besluiten op basis van wat de ploeg nodig heeft in de Champions League en in de competitie. Dat zal de doorslag geven, niet de vraag wie van de twee ik beter vind.”

Bron: Partnersite Voetbalzone.nl

Related posts