Gentenaar wil nog steeds weg: ‘Ajax moet woord houden’

Dennis Gentenaar kreeg vorige maand te horen dat hij naar een andere werkgever mag uitkijken. Nu Hans Vonk echter de wijk heeft genomen naar sc Heerenveen, mag de ex-doelman van onder meer NEC niet meer vertrekken. “Ik vind het moeilijk om over de huidige situatie uitspraken te doen”, baalt Gentenaar tegenover Elf Voetbal. “Vandaag of morgen heb ik een gesprek met de clubleiding. Naar aanleiding daarvan ga ik verder nadenken.”

Gentenaar is bij Ajax uit de gratie geraakt. “Zij hebben tegen mij gezegd dat ik weg mag”, aldus de sluitpost. “In principe moeten ze gewoon hun woord houden. En anders hadden ze Hans niet moeten verkopen. Ze wisten toen al dat ik weg wil. Het probleem dat zich nu voordoet, hadden ze kunnen zien aankomen.”

Related posts