Mystery guest bij debuut Huntelaar

Noem hem eigenzinnig. Maar onder het grauwe Madrileense wolkendek blijkt Klaas-Jan Huntelaar (25) bovenal puur. Na de vraag of enkele oud-ploeggenoten van Ajax vandaag zijn debuut tegen Villarreal live zullen meemaken, verschijnt er een grote glimlach op zijn gelaat. ‘Er komt een mystery guest. Wie? Dat zie je zo’, grapt hij ontspannen.

Klaas Jan Huntelaar en Stijn Schaars waren bij respectievelijk Ajax en AZ niet alleen concurrenten, maar zijn daarnaast ook vrienden.Als hij in zijn hotelkamer aan de Calle Alfredo Marquerie even later Stijn Schaarsop zijn schouder slaat, is het mysterie ontrafeld.Op aandoenlijke wijze onderstrepen de gewezen aanvoerder van Ajax en de captain van AZ in de Spaanse hoofdstad, dat er meer is dan voetbal. De mannetjesputters beconcurreerden elkaar tot een aantal weken geleden in de strijd om het Nederlandse landskampioenschap, maar zijn vooral goede bekenden.

‘Op het gewonnen EK met Jong Oranje – in Portugal – sliepen Stijn en ik op één kamer en sindsdien hebben we een goed contact. Hij was in Madrid op vakantie en kan zodoende bij mijn debuut zijn’.

Bron: De Telegraaf

Related posts