Huntelaar debuteert in de basis en met zege

Met Klaas-Jan Huntelaar in de basis heeft Real Madrid vandaag de topper tegen Villarreal met 1-0 gewonnen. Een fraai schot van Arjen Robben na een goede solo gaf de Koninklijke de zege. Huntelaar speelde wat onwennig bij zijn debuut en werd na 55 minuten vervangen door Royston Drenthe. Ook Lassana Diarra, de andere nieuweling bij Real, begon in de basis. Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart kregen eveneens speeltijd van coach Juande Ramos.

Real speelde in de belangrijke wedstrijd tegen Villarreal, dat evenveel punten had voor aanvang van het duel. De verliezer dreigde de aansluiting bij de subtop in de Primera Division te verliezen. In de eerste helft waren de gevaarlijkste kansen voor de thuisploeg en na een halfuur werd dat in de score uitgedrukt. Robben trok van de rechterflank naar binnen, passeerde drie verdedigers en schoot van net buiten het zestienmetergebied raak.

Kort voor rust was er een goede kans voor Huntelaar, maar zijn inzet van dichtbij werd door Villarreal-doelman Diego Lopez gered. Na rust zetten de bezoekers aan en was Giuseppe Rossi dichtbij de gelijkmaker, maar Real-goalie Iker Casillas bracht redding op de kopbal van dichtbij die de Italiaan op hem afvuurde.

Related posts