HFC en oud-internationals spelen gelijk; debuut Bergkamp en Kluivert

De oud-internationals hebben zaterdag het traditionele nieuwjaarsduel tegen HFC niet kunnen winnen. De wedstrijd die werd gespeeld in Haarlem eindigde in 3-3. Pierre van Hooijdonk liet zien dat hij het scoren nog niet verleerd is en schoot twee maal raak. Patrick Kluivert en Dennis Bergkamp debuteerden in de ploeg van de oud-internationals.

De selectie, onder leiding van de coaches Sjaak Swart en Ben Wijnstekers, bestond naast Bergkamp en Kluivert hoofdzakelijk uit nog meer Ajacieden: Frank de Boer, Aron Winter, Wim Jonk, Richard Witschge, Rob Witschge, Stanley Menzo, John van den Brom en Michel Kreek. Met daarnaast nog Pieter Huistra, Pierre van Hooijdonk, Regi Blinker en Orlando Trustfull, .

Kluivert, die van zijn fysiotherapeut toestemming had gekregen om in actie te komen, speelde 45 minuten tegen HFC. Het duel stond onder leiding van Roelof Luinge, die de nieuwjaarswedstrijd voor de eerste keer mocht fluiten.


Patrick Kluivert en Dennis Bergkamp debuteren in het team van de oud-internationals

Related posts