Gentenaar blijft bij Ajax na vertrek Vonk

Dennis Gentenaar mag Ajax niet meer verlaten. Door het vertrek van Hans Vonk naar sc Heerenveen willen de Amsterdammers de doelman niet meer kwijt. Gentenaar zal als derde keeper gaan fungeren achter Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer.

Voor het vetrek van Hans Vonk hadden Ajax en Gentenaar nog de intentie om de samenwerking te beeindigen. Danny Blind heeft dat besluit nu bijgedraaid en laat weten, ‘De consequentie van het vertrek van Vonk is dat Gentenaar niet mag vertrekken’. Ajax haalde Gentenaar in de zomer van 2006 als reservedoelman naar de Amsterdam Arena. In totaal werd er zeven maal een beroep gedaan op de routinier. Mede door blessureleed kwam hij dit seizoen nog niet in actie.

zie eerder bericht: Gentenaar wil in winterstop Ajax verlaten

Related posts